Реал Мадрид вече приготвя представянето на Мбапе, докато Еманюел Макрон го моли да остане


Реал Мадрид вече приготвя представянето на Мбапе, докато Еманюел Макрон го моли да остане
Снимка: Getty Images

5589 0

Дискусиите около бъдещето на Килиан Мбапе продължават да са на дневен ред, но като че ли вече има известна яснота около случващото се. RTL France разкрива, че Реал Мадрид подготвя "историческо" анонсиране на дългоочаквания трансфер, като испанците са толкова сигурни, че действията вече са в ход. "Кралският клуб" ще похарчи куп средства около представянето на "младия шампион", като това ще доведе и до сериозни постъпления по сметките на клуба от привържениците. 

В същото време от Marca съобщават, че всичките тези спекулации и факти около бъдещето на французина рефлектират върху семейството му, тъй като са поставени под сериозен натиск. Близките му са обсипани от обаждания, като с тях са се свързали от Френската футболна федерация до преизбрания френски президент Еманюел Макрон. Част от катарските собственици също са опитали да се свържат с приближените на Мбапе, а целта е една - оставането му в Париж.

Още една причина за "печащия се трансфер" е ръководството на "белия балет", което е направило всичко по силите си за да привлече национала, като е приело много от условията на играча, както и е приготвило огромни ресурси. Тези факти са ценени от екипа на нападателя и трудно не биха били взети под внимание.

Междувременно звездата ще се опита да запази добрите отношения в Париж и заради това е взел специално решение за датата на анонсиране на сделката. Ето какво е решил "младият шампион"!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички