Какво се случи със съдиите на "биологичната бомба" Аталанта - Валенсия?


Какво се случи със съдиите на "биологичната бомба" Аталанта - Валенсия?
Снимка: Getty Images/Guliver

3450 0

Мачът в Шампионска лига Аталанта - Валенсия бе посочен като главен виновник за избухването на пандемията от коронавирус в Северна Италия. Това бе обявено от испански вирусолог и потвърдено от кмета на Бергамо. Тези дни се появи информация и че цели 25 души от екипа на "прилепите" са с коронавирус.

Въпросният двубой беше обслужен от съдийски екип от Румъния. Главен рефер на срещата беше Овидиу Алина Хацеган, помагаха му Октавиан Шовре и Себастиан Георге. След завръщане у дома всички са се подложили на самоизолация, а тези дни от румънската федерация се поинтересуваха как са реферите.

"Днес всички сме здрави - слава Богу! Но преди това имах симптоми, един от всички нас. Появи се суха кашлица. Нищо сериозно, при други обстоятелства дори не бих обърнал внимание. А сега, честно казано, малко се изплаших. Заради бременната ми съпруга. Направих си тест и в петък дойдоха резултатите - негативни. Много се зарадвах, защото не можех да ги дочакам", заяви Хацеган пред официалния сайт на румънската футболна федерация.

"Времената сега са трудни, но всичко ще отмине. Междувременно, трябва да се грижите за себе си и за своите близки. Това е най-важното. Да не забравяме и отговорността на всеки и необходимостта да се спазват изискванията на властите", допълни съдията. Вижте в този материал кои четири европейски отбора бяха най-тежко засегнати от коронавируса.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички