Испански елитен клуб с 25 заразени от коронавирус след мачовете от Шампионска лига?


Испански елитен клуб с 25 заразени от коронавирус след мачовете от Шампионска лига?
Снимка: Getty Images/Guliver

3956 0

Престижното испанско издание "Marca" сподели плашеща информация от своето радио, в която се твърди, че цели 25 човека от елитния клуб от Ла Лига - Валенсия, са заразени от върлуващия из целия свят коронавирус. Посочено е и обяснението за това.

Смята се, че "прилепите" са били сериозно изложени на опасност от вируса по време на двете си срещи от Шампионска лига срещу италианския Аталанта. Минали са около 2 седмици, след като от клуба са се подложили на тестове за COVID-19.

До този момент официално са обявени 5 потвърдени случая на положителни проби, като 3 от тях са на играчи на първия тим - Еляким Мангала, Езекиел Гарай и Хосе Гайа. Самоличностите на останалите 2-ма от клуба се държат анонимни.

От "Marca" обаче докладват, че цели 25 са заразените във Валенсия. Според информацията тези от първия тим, които имат вируса, са 10-има, а останалите 15 имат други функции в клуба. Междувременно, Пауло Дибала от Ювентус разкрива изключително трудни моменти, през които е трябвало да мине по време на възстановяването си от коронавируса.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички