"Какво очаквахте, да не би да сме играли приятелски мач?" - Хосеп Гуардиола се ядоса след РБ Лайпциг 1:1 Манчестър Сити


"Какво очаквахте, да не би да сме играли приятелски мач?" - Хосеп Гуардиола се ядоса след РБ Лайпциг 1:1 Манчестър Сити
Снимка: Getty Images

1249 0

Старши треньорът на Манчестър Сити - Хосеп Гуардиола, не бе много впечатлен от някои журналистически въпроси, които му бяха зададени на пресконференцията след първия 1/8-финален сблъсък в Шампионска лига срещу РБ Лайпциг.

Снощи (22 февруари) "гражданите" завършиха само 1:1 при гостуването си в Германия, въпреки че доминираха в по-голямата част от срещата и най-вече през първите 45 минути, когато бяха натикали съперника в собствената му половина и имаха 74% притежание на топката.

"Какво очаквахте? Да не би да сме играли приятелски мач? Колко мача на Лайпциг сте гледали?", запита раздразненият Гуардиола, цитиран от "BT Sport" и допълни след това:

"Някои хора очакваха, че ще дойдем тук и ще победим с 5:0, но в реалността нещата не стоят така. Това е турнир, в който много големи отбори вече отпаднаха от груповата му фаза. Трудно е и го знаем. Това беше четвъртият ни мач в последните 10 дена, във всеки един от тях гостувахме, трябваше да пътуваме... Ние сме добър отбор, който прави добри неща и ще продължи да ги прави, но ако някои хора очакват от нас да дойдем тук и да спечелим с 4:0 - съжалявам, не сме способни да го направим".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Странното решение на Пеп Гуардиола, което коства мача на Сити срещу РБ Лайпциг!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички