Интер опита съпротива срещу Байерн, но отново резултатът бе същият (ВИДЕО)


Интер опита съпротива срещу Байерн, но отново резултатът бе същият (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

4382 0

Байерн Мюнхен повтори победата си от първия кръг на груповата фаза в Шампионска лига и отново се наложи над Интер с 2:0. Точни за победителите бяха Павар и Чупо-Мотинг, които вкараха по попадение през двете полувремена. Точно толкова и бяха отменени през втората част, когато двата тима си размениха по един нередовен гол. 

Срещата бе без абсолютно никакво значение, тъй като бе ясно, че баварците ще завършат първи, докато италианците втори, но в крайна сметка те завършиха на осем точки един от друг, докато Барселона запълва тройката със седем точки и продължава в Лига Европа. 

В срещата отсъстваха големият брой чисти положения, но домакините съумяха да отбележат своите, което реално направи и разликата в двубоя.

Първо полувреме:

Гостите от Милано започнаха агресивно двубоя и в рамките на броени минути отправиха мощни удари посока вратата на Улрайх.

Рикошети пращаха топката в корнери, но в една от ситуациите съдията реши да прегледа ситуацията за евентуална дузпа, но след около 2-минутна проверка не се стигна до подобно решение.

Арбитърът прецени, че Мане се е опитал да предпази главата с ръцете си, които топката срещна. ВИДЕО ОТ СИТУАЦИЯТА!

В 26-тата минута Мартине се отчете с уникален пропуск, след като на втора греда засече много неточно добро центриране на Госенс от левия фланг.

Гол! Домакините се възползваха от една от чистите си положения в 31-вата минута, когато Павар засече страхотно центриране от корнер с глава и направи Онана безпомощен! 1:0!

Второ полувреме:

Втората част започна с отменено попадение на гостите още в първите секунди, което безспорно щеше да върне заряда на "Алианц Арена", но решението бе категорично. 

В 63-тата минута Чупо-Мотинг вкара акробатично със задна ножица, но засада отмени гола. 

Гол! Националът на Камерун съумя да накаже сънародника си на противниковата врата в 72-рата минута, когато от дистанция не остави шансове на Онана! 2:0!

Стартови състави:

Байерн Мюнхен: Улрайх, Мазрауи, Павар, Упамекано, Станишич, Кимих, Забицер, Коман, Гравенберх, Мане, Чупо-Мотинг

Интер: Онана, Ачерби, Де Врай, Дармиан, Госенс, Галиардини, Аслани, Барела, Беланова, Кореа, Мартинес

Преди мача:

Европейските грандове си осигуриха класирането в предната фаза за сметка на Барселона и Виктория Пилзен, но баварците се заканиха, че ще изиграят срещата съвсем сериозно и ще се опитат да не допуснат поражение в последния двубой от групите.

Интер също ще се опита да си върне за първата среща между двата тима, когато баварците се наложиха с 2:0 като гости, въпреки че не изиграха най-добрия си двубой. Двата тима търсят постоянството от началото на сезона, но безспорно очакванията към възпитаниците на Нагелсман са по-големи.

Ернандес, Мюлер, Нойер, Сане, Брозович и Лукаку са само част от играчите, които ще пропуснат срещата за двата тима. Домакините са в серия от пет успеха в последните срещи, докато "змията" е с едно реми и четири победи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички