"Не допуснахме нито един точен удар" - Нагелсман похвали Байерн Мюнхен за 'зрялото' представяне на "Камп Ноу"


"Не допуснахме нито един точен удар" - Нагелсман похвали Байерн Мюнхен за 'зрялото' представяне на "Камп Ноу"
Снимка: Getty Images

1156 0

Старши треньорът на Байерн Мюнхен - Юлиян Нагелсман, похвали футболистите си за зрялото им представяне на "Камп Ноу" и победата с 3:0 в мач от 5-ия кръг на груповата фаза в Шампионска лига.

Във вечерта на 26 октомври баварците за пореден път изнесоха урок на каталунците в евротурнирите, а съставът на Шави е аут от надпреварата и напролет ще играе 1/16-финал във втория по сила турнир - Лига Европа.

"Представянето ни беше много силно и много зряло. Знаехме, че трябва да се защитаваме добре и да чакаме възможности за атака. Нашите бранители изиграха чудесен мач - за 94 минути не допуснахме нито един точен удар към вратата", радостен бе наставникът на Байерн на пресконференцията си след срещата.

Нагелсман се изказа ласкаво и за своя нападател Ерик Максим Чупо-Мотинг, който отбеляза попадението за 2:0 в 31-ата минута: "Той е играч, който може да завършва атаките и рядко пропуска, но всъщност върши много работа и като цяло, а не само откъм вкарване на голове. Много сме щастливи, че е при нас. Миналият сезон не беше добър за него по различни причини, но сега е тук и се опитваме да го подкрепяме колкото се може повече".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Коментарът на старши треньора на Барселона - Шави, след 0:3 на "Камп Ноу"!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички