Голеада на "Алианц Арена": Категоричен Байерн Мюнхен вкара 6 гола и не остави шансове на Майнц (ВИДЕО)


Голеада на "Алианц Арена": Категоричен Байерн Мюнхен вкара 6 гола и не остави шансове на Майнц (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1778 0

Байерн Мюнхен записа разгормна победа с 6:2 над Майнц в мач от 12-ия кръг на немската Бундеслига. Момчетата на Юлиан Нагелсман бяха категорични от първата минута и не трепнаха по време на головото зрелище на "Алианц Арена".

Първото попадение в мача падна още в петата минута. Садио Мане прати хубава топка в наказателното поле, а от там Серж Гнабри не сгреши и откри за 1:0.

В 28-ата минута Джамал Мусиала удвои след хубав удар от границата на наказателното поле, който падна право в долния ляв ъгъл на противниковата врата. 

 

В 41' Садио Мане бе съборен в наказателното поле и главният арбитър, след консултация с ВАР посочи бялата точка. Зад кълбото застана сенегалецът и пропусна, но при добавката  бе безгрешен за 3:0. В добавеното време на първата част гостите върнаха един гол дело на Силван Видмер за 3:1.

Втората част започна по-добре за Байерн и закономерно баварците стигнаха до четвърти гол, отново дело на Садио Мане. Петото попадение във вратата на Майнц бе реализирано от Матис Тел, а гостите съумяха да върнат още един гол за 5:2. Байерн обаче не се спря и Чупо-Мотинг оформи крайното 6:2 за баварците.

 

На първи ноември Байерн гостува на Интер в последния мач от груповата фаза на Шампионска лига, а Майнц посреща Волфсбург на пети ноемрви в Бундеслигата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички