Индзаги не рискува с прогноза за Интер - Порто, но сподели голяма новина за Лукаку


Индзаги не рискува с прогноза за Интер - Порто, но сподели голяма новина за Лукаку
Снимка: GettyImages

1879 0

Старши треньорът на Интер - Симоне Индзаги, говори преди първия осминафинал между "змията" и Порто, насрочен за 22 февруари от 22 часа българско време на "Джузепе Меаца".

Двубоя ще може да проследите НА ЖИВО със SportLive.bg, а специалистът остави прогнозите встрани от изказванията си и междувременно сподели състоянието на част от големите звезди на тима.

"Що се отнася до фаворитите и прогнозите, не съм много добър в това... Уважаваме Порто много. Той винаги или почти винаги успява да стигне до фазата на елиминациите. Ние сме уверени и в добра форма", коментира специалистът на втория тим във временното класиране на Италия.

Индзаги коментира и бившия си съотборник в Лацио от началото на настоящия век - Серхио Консейсао, с който спечелиха Купата на Италия през 2000 г.

"Ще видя Серхио отново с голямо удоволствие. Той беше страхотен съотборник, с когото споделяхме успехите в Лацио. Той е и отличен треньор, защото прави страхотни неща", категоричен бе италианецът.

Като за финал мениджърът коментира и ситуацията около суперзвездата Ромелу Лукаку и Марсело Брозович, които още се завръщат в оптимална форма след различни контузии:

"И двамата са физически много добре. Завръщат се. Брозович беше много време извън игра и сега увеличава минутите си, а срещу Удинезе изигра 65 минути по най-добрия начин".

Вижте с коя трансферна цел на ПСЖ Интер ще замени Ромалу Лукаку!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички