Интер заменя Ромелу Лукаку с трансферна цел на ПСЖ


Интер заменя Ромелу Лукаку с трансферна цел на ПСЖ
Снимка: Getty Images

7061 0

Ръководството на Интер се насочва към варианта да търси алтернатива на белгийския таран Ромелу Лукаку, който не е същият по време на втория му период на "Джузепе Меаца", смята calciomercato.com.

От изданието твърдят, че пред "змията" седи вариантът да привлече следения от редица грандове френски национал - Маркъс Тюрам, който е с изтичащ договор през идното лято.

25-годишният нападател е собственост на германския Борусия Мьонхенгладбах до юни, а директорът на клуба Роланд Виркус вече потвърди, че футболистът няма да поднови контракта си.

Смята се, че към него интерес проявяват още Барселона, Челси и Байерн Мюнхен, а през последните часове бе анонсирано във Франция, че Тюрам се превръща в "план Б" и за ПСЖ. 

Ситуацията с Лукаку

Пред Ромелу Лукаку обаче по всяка вероятност всичко изглежда необратимо, след като отбеляза два гола в 11 двубоя от Серия А през настоящата надпреварата. От Интер няма да се опитат да го привлекат от Челси след края на наема му. 

Вижте кой е водещата трансферна цел пред ПСЖ в атака!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички