Сблъсък на вселени: Два непредсказуеми двубоя в Шампионска лига!


Сблъсък на вселени: Два непредсказуеми двубоя в Шампионска лига!
Снимка: GettyImages

2765 0

РБ Лайпциг посреща Манчестър Сити на „Ред Бул Арена“ в първи мач от осминафиналите в Шампионска лига в сряда вечер. Двата отбора влизат в надпреварата в седмица след контрастиращи резултати през уикенда, което засилва интереса към спортните залози за срещата.

“Гражданите“ бяха принудени да се задоволят с хикс – 1:1, като гост на Нотингам Форест, докато „биковете“ спечелиха с 3:0 над Волфсбург в Бундеслигата, а както винаги Sesame.bg дава много добри коефициенти за срещата.

В другата среща от вечерта ярките светлини на Шампионска лига ще греят на „Сан Сиро“ за втора поредна седмица, тъй като Интер приема Порто в първия им мач от 1/8-финалите.

РБ Лайпциг - Манчестър Сити

Коефициенти за победител (1 Х 2)

Манчестър Сити е изявен фаворит според букмейкъра с коефициент 1,80, докато равенството бива оценявано на 4,16. Победа за Лайпциг се търгува на 4,68 сред летящите коефициенти.

Сити да победи с класически хендикап -1 е на 2,85, докато +1 за Лайцпиг се оценява на 2.09. има алтернативен азиатски за Ман Сити на -0,75, който е 1.95.

Формата на двата отбора

  • РБ Лайпциг в ШЛ: З З П П П П
  • РБ Лайпциг във всички турнири: П П П Р З П
  • Ман Сити в ШЛ: П П П Р Р П
  • Ман Сити във всички турнири: П П З П П Р

През миналия сезон двата отбора се срещнаха за първи път в своята история, като в първия мач от групите на ШЛ Сити срази съперника със зрелищното 6:3, а в ответния мач Лайпциг взе успеха с 2:1, когато обаче всичко беше решено в групата.

Коефициенти за головете

Sesame.bg предлага на своите клиенти „оувър“ в тази срещa 1,81 за над 2,5 гола „Под“ пък е със ставка 2,23. За последните пет мача Сити има един оувър и не е в голяма серия в този план, докато Лайпциг е 4/5, което засилва шансовете за голов мач в източна Германия.

Алтернативни пазари

Голямата звезда на „гражданите“ - Ерлинг Холанд, има четири мача в периода си в Борусия Дортмунд срещу този съперник. В тези четири срещи той е поразил съперника цели три пъти. Коефициентът норвежецът да вкара по всяко време е на 1,64. Да вкара първи гол пък е 3,30.

При Лайпциг фаворит за голмайстор е Кристофър Нкунку, който е оценяван по всяко време на 3,05, докато за първи гол в мача от него се дава 6,75.

Интер – Порто

Коефициенти (1 Х 2)

Интер срещу Порто се явява интересен мач, а фаворит в сблъсъка влиза тима от Милано с шанс за победа, оценяван от Sesame.bg на 1,76. Португалците да си тръгнат от „Сан Сиро“ с успех е 5,47, докато равенството е 3,84.

Интер да победи съперника с два или повече гола е 2,95, докато да навакса преднина от един гол е цели 15,00.

Формата на двата отбора

  • Интер в ШЛ: З П П Р П З
  • Интер във всички турнири: З П П П Р П
  • Порто в ШЛ: З З П П П П
  • Порто във всички турнири: П П П П П П

Двата отбора имат шест мача помежду си, пет от които са официални. В тях Интер три победи, докато Порто е с една. Равенството е едно през далечната 2005-а година в португалския град.

Алтернативни пазари

Изправянето един срещу друг на двете най-здрави защити в Европа неизбежно би довела до оспорван дуел, а Порто преодоля проблемите си с контузиите. Въпреки това физическата форма на Порто отново не е добра, което може да се окаже с леко предимство за Интер.

Точно затова Sesame.bg дава коефициент от 6,00 за 1:0 победа за Интер Милано. 

Още стотици пазари с високи коефициенти може да видите в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички