Индзаги изчетка Симеоне: Играят много добър футбол и много ще ни затруднят


Индзаги изчетка Симеоне: Играят много добър футбол и много ще ни затруднят
Снимка: Getty Images

678 0

Треньорът на Интер - Симоне Индзаги, се изказа ласкаво за своя колега Диего Симеоне, който е начело на Атлетико (Мадрид). Двата отбора ще се изправят един срещу друг в Италия в първия осминафинален мач в Шампионска лига тази вечер. Индзаги и Симеоне бяха съотборници в Лацио в периода 1999-2003 година.

За какво Индзаги похвали Симеоне и Атлетико?

"Много е трудно да работиш в един отбор толкова дълго. Симеоне постигна страхотни резултати с Атлетико (Мадрид). Това е харизма, манталитет, но не е само това - играят добър футбол, атакуват и се защитават отлично. Утре ще имам Диего за опонент, той беше страхотен съотборник.

Просто вижте какво направи с Атлетико, той е наистина страхотен треньор. Винаги сме били в контакт и не сме си изгубили дирята", коментира италианският специалист пред медиите.

Италианецът очаква труден двубой в Милано

Индзаги очаква изключително труден двубой срещу мадридчани."Удоволствие е да гледам Атлетико, защото играят много, много добър футбол. Ще бъде доста труден осминафинал, който ще изисква от нас да покажем най-добрата си игра.

Изправяме се срещу отбор с голяма стойност, състав с отлични качества. Знаем, че ще бъде сложно. Ще има страхотна атмосфера и ще бъде много красив мач. Имаме нужда от истинския Интер", каза още Индзаги, който уверено води "нерадзурите" към титлата в Серия А. Повече за сблъсъка Интер - Атлетико четете в линка. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички