Интер помете Салернитана в паметна вечер за италианския футбол (ВИДЕО)


Интер помете Салернитана в паметна вечер за италианския футбол (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

5260 0

Интер даде началото на 25-ия кръг в Серия А с разгром над Салернитана с 4:0. Това бе втората среща между отборите през кампанията, а и първата бе със същия резултат, но в Салерно. 

Срещата не мина през гол на Лаутаро

През есента Лаутаро вкара и четирите попадения, а днес само едно от тях бе негово (19'). Останалите бяха на Тюрам (17') и Дъмфрис (40') до почивката, а Арнаутович оформи крайния резултат в последната минута от двубоя. 

Австрийският национал вкара два гола в рамките на половин час, но първият бе отменен заради засада. Срещата пък ще остане паметна за историята на местния футбол заради дебюта на Таджън Бюканън. 25-годишният доскорошен нападател на Брюж се превърна в първия канадец, играл в Серия А (13 минути срещу Салернитана). 

Така Интер загря за домакинството на Атлетико Мадрид в Шампионска лига, насрочено а вторник. "Змията" остава начело в италианския елит с 10 точки преднина пред Ювентус и 11 пред Милан. В следващия кръг възпитаниците на Индзаги гостуват на Лече. 

Още: С освободени 200 милиона евро - ПСЖ води Мартинес за наследник на Мбапе

Зимният затвори, но Интер вече спазари 29-годишен футболист на Наполи за летния трансферен прозорец

Серия А остава с 20 отбора, само 4 искаха промяна

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички