Има ли страх от Осимен? Пиоли разкри как ще играе Милан в реванша срещу Наполи в Шампионската лига


Има ли страх от Осимен? Пиоли разкри как ще играе Милан в реванша срещу Наполи в Шампионската лига
Снимка: Getty Images

1731 0

Милан гостува на Наполи в четвъртфинал-реванш в Шампионската лига. Двубоят е тази вечер от 22 часа на стадион „Диего Армандо Марадона“ в Неапол.

„Росонерите“ имат преднина след 1:0 в първата среща в Милано, като „Дявола“ разби „партенопеите“ с 4:0 като гост малко преди това и в сблъсък от Серия А.

И в двете срещи не игра голмайсторът на Наполи Виктор Осимен. Той ги пропусна заради травма в бедрото, но сега нигериецът ще е на линия.

Осимен е толкова мощен, впечатляващ и решителен нападател, така че ние вземаме предвид характеристиките му, но в същото време имаме свой собствен начин на игра и няма да се отдалечим от него“, обяви треньорът Стефано Пиоли преди мача.

„Видяхме в предишните мачове на Наполи, че голяма част от това е свързано с познаването на момента за забавяне и ускоряване, а това е още по-решаващо с играч като Осимен“, продължи специалистът.

Пиоли е категоричен, че авансът от 1 гол не е достатъчен. Наполи е силен домакин и не е губил последните си 12 мача в Шампионската лига.

"Имаме само минимално предимство. Трябва да играем нашата игра като отбор и смятам, че контролираме топката много добре, когато я имаме. Това ще бъде важен елемент", подчерта той.

 А ето какво направиха феновете на Наполи преди реванша в Неапол.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички