"Ракета" приближи Милан до обрат, но отново само точка и спестена дузпа (ВИДЕО)


"Ракета" приближи Милан до обрат, но отново само точка и спестена дузпа (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

1593 0

Милан отново стигна само до реми преди поредната битка с Наполи, след като не успя да се наложи над Болоня при визитата си от 30-тия кръг - 1:1. Това е второ поредно равенство, след като преди това направи нулево реми с Емполи. 

По този начин настоящите шампиони остават четвърти с 53 точки, колкото имат и Рома, докато Интер разполага с 2 по-малко. Те обаче още не са играли срещата си от настоящия кръг.

Попаденията паднаха още през първата част, когато първоначално след 60 секунди домакините поведоха - Никола Сансоне откри. Италианецът се възползва от добър пас и шутира под напречната греда за 1:0. 

Милан отговори на изоставането още до полувремето, когато в заключителните минути Томазо Побега изстреля мощен удар, който бе достатъчен за 1:1. 

През втората част гостите логично бяха по-настоятелните пред една от двете врати - създадоха повече от 6 голови ситуации от съперника, но така и не стигнаха до второ попадение. 

В заключителните секунди на редовното време целият щаб на гостите и самите играчи бяха шокирани от съдийско решение, след като се стигна до игра с ръка в наказателното поле на Болоня, но тя не бе маркирана и от ВАР.

Следете следващия мач от програмата - Наполи срещу Верона НА ЖИВО със SportLive.bg!

Video edited on Kapwing

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички