Наполи - Милан по ТВ: Къде да гледаме реванша от 1/4-финалите в Шампионска лига?


Наполи - Милан по ТВ: Къде да гледаме реванша от 1/4-финалите в Шампионска лига?
Снимка: Getty Images

3930 0

Наполи прави невероятен сезон в Серия а, като е много близо до спечелването на първа титла в шампионата от 1990 година. Тази вечер обаче ще трябва да покаже от добрата си игра и в Шампионска лига, ако иска да отстрани Милан и да продължи към полуфиналите.

Първата среща на "Сан Сиро" завърши 1:0 в полза на "росонерите" и сега ще търсят обрат. Ако стигнат до него, то Наполи ще се класира за първи път в историята на полуфинал в надпреварата. Срещата между Наполи и Милан ще може да следите НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Добрата новина за Лучано Спалети е, че ще може да разчита на Виктор Осимен, който пропусна първия мач поради контузия. Съставът ще трябва да се справи с липсата на двама основни играчи – защитника Ким Мин-Жае и халфа Андре-Франк Замбо Ангиса, които са наказани.

От друга страна Милан е с 2 поредни победи над хората на Спалети. Освен това миланският гранд досега няма нито една загуба в шестте си двубоя с италиански съперник в Шампионска лига, в които е записал три победи и три равенства. По всяка вероятност Стефано Пиоли да заложи на същите 11 от предишния мач между двата тима. Пиоли изрази съжаление, че в първия двубой отборът му не е вкарал втори гол, за да са по-спокойни. Срещата е от 22 часа и ще бъде предавана пряко по Max Sport 4.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички