Хосеп Гуардиола не отрече, че Манчестър Сити е имал късмет срещу Атлетико и предрече провал срещу Реал Мадрид


Хосеп Гуардиола не отрече, че Манчестър Сити е имал късмет срещу Атлетико и предрече провал срещу Реал Мадрид
Снимка: Getty Images

4659 0

Наставникът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола призна на пресконференция след мача-реванш от 1/4-финалите в Шампионска лига, че Атлетико Мадрид е бил доста по-добър от "гражданите" след почивката и тимът му е извадил късмет, че не е допуснал гол във вратата си:

"Атлетико Мадрид е шампион на Испания. Те играха много енергично, а през второто полувреме определено бяха по-добри от нас и ни провървя, че не допуснахме гол в нашата врата. Преди почивката пък ние изпуснахме няколко положения. Като цяло класирането ни за полуфиналите е заслужено", бе мнението на испанеца.

"Всички отбори, които гостуват на "Уанда Метрополитано", страдат. Ние обаче се справихме. Нямахме много време за подготовка след мача с Ливърпул. Беше наистина много трудно, но издържахме".

Гуардиола бе запитан и какво очаква от 1/2-финалния сблъсък с Реал Мадрид, на което отговори така: "Реал Мадрид е кралят на този турнир, а ние едва за трети път достигаме до полуфинал. Ако играем така, както през второто полувреме днес, нямаме никакъв шанс. Трябва да повторим представянето си от първия мач с Атлетико Мадрид. Имаме контузени и не знам какво ще се случи, но в момента сме радостни, че се класирахме за полуфиналите".

Вижте още

Треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне даде обяснение за бурните аплодисменти на "Уанда Метрополитано"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички