Хамес Родригес сподели кой ще подкрепи на финала в Шампионската лига


Хамес Родригес сподели кой ще подкрепи на финала в Шампионската лига
Снимка: Getty Images

2861 0

Бившият футболист на Реал Мадрид и Евертън, Хамес Родригес, със сигурност си навлече гнева на феновете на „кралете“ и „карамелите“, след като заяви, че ще подкрепи Ливърпул на финала в Шампионската лига срещу Реал. Причината за това е сънародникът на Родригес – Луис Диас, който играе в Ливърпул, а двамата са много добри приятели от националния отбор на Колумбия. Освен това, Хамес е спомогнал за трансфера на Диас от Порто в Ливърпул, като лично е убедил бившето крило на Порто да премине при мърсисайдци.

„Искам Ливърпул да спечели Шампионската лига“, е казал Родригес пред колумбийския журналист Пайп Сиера. "Имам много приятели в Реал Мадрид и това е много добър отбор, точно за такъв тип мачове, но искам Лучо (Диас) да триумфира“, споделил Хамес.

Според английското издание „The Mirror”, Луис Диас е разговарял не само с Хамес Родригес, но и с бившия играч на Манчестър Юнайтед Радамел Фалкао, който също го е посъветвал да премине в Ливърпул. Преди да премине в състава на Юрген Клоп, Диас беше много близо до трансфер в Тотнъм. Колумбийското крило се представя отлично досега на „Анфийлд“, като има 5 гола и 4 асистенции в 22 мача за Ливърпул.

 Вижте още: Къде може да заиграе Хамес Родригес

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички