Няма да повярвате! Хамес Родригес е същинско "парти-животно"


Няма да повярвате! Хамес Родригес е същинско "парти-животно"
Снимка: Getty Images

4832 0

Изключително любопитна история разказа престижното немско издание "Билд", свързана с Байерн Мюнхен от 2018 година, когато под наем в отбора е колумбиецът Хамес Родригес, който е определен за същинско "парти-животно".

Бяха изкарани наявне детайли за тайна нощ на играчите, на които им било забранено от тогавашния наставник Нико Ковач да излизат. Това се случило при предсезонната подготовка преди 2018/19, точно след като Ковач наследи Юп Хайнкес.

Отборът игра срещу Ювентус и Манчестър Сити, а след победата над "гражданите" играчите очакваха да им бъде позволено да се позабавляват през нощта, но новият им наставник спрял плановете им, защото след няколко дни имали приятелски мач срещу Манчестър Юнайтед у дома, а Ковач казал на футболистите: "Никой не излиза, имаме изключително важен тест след няколко дни.

Трябва да бъдем фокусирани и концентрирани. Първият мач в Бундеслигата ни очаква след 6 седмици. Празненствата не са възможни при подготовката".

Вместо да го послушат, Давид Алаба, Рафиня и Франк Рибери организирали "Нощ в Маями" в Уотсъп група и го осъществили, измъквайки се от хотела си. Отбелязва се, че Хамес, който тогава бе под наем от Реал Мадрид, се е насладил изключително много и се проявил като истинско "парти-животно".

Въпреки че в крайна сметка братът на Ковач - Робърт, който тогава бе помощник-треньор, ги видял да тръгват вечерта, но в крайна сметка се твърди, че въпреки това Нико Ковач не е скастрил играчите си и дори не го повдигнал на въпрос.

Футболистите пък се прибрали след 6 на следващата сутрин. Едва ли са били особено подготвени за тренировките, какво остава за потенциален мач? Ами два? Всъщност, историята познава случай, в който футболист на Байерн Мюнхен играе 2 мача за 1 ден!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички