Големият оптимист! Титуляр на Манчестър Юнайтед: Можем да спечелим Шампионска лига


Големият оптимист! Титуляр на Манчестър Юнайтед: Можем да спечелим Шампионска лига
Снимка: Getty Images

958 0

Вратарят на Манчестър Юнайтед - Андре Онана, вярва, че отборът му може да спечели Шампионска лига, въпреки провалния старт на сезона във Висшата лига. Тази вечер "червените дяволи" започват участието си в Шампионска лига с дерби срещу Байерн Мюнхен.

В първите си 5 срещи в английското първенство бронзовият медалист от миналия сезон допусна 3 загуби, включително 1:3 от Брайтън в последния кръг. А във вратата на Онана падат средно по 2 гола на мач.

"Шампионска лига - познавам това състезание. Преди няколко месеца играх финал (с Интер, б.а), така че за нас няма предел. Трябва да мечтаем по-крупно. Много по-крупно, но е важно не само да говорим. Дойде време да постигнем резултати, да се изявим на терена", заяви стражът пред "MUTV".

"Не започнахме този сезон така, както искахме, но мисля, че в края му ще бъде значително по-добре. Ще се постараем с всички сили срещу Байерн и се надявам да постигнем победа", каза още Онана. А ето как, според Ерик тен Хаг, Юнайтед може да бие Байерн.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички