"Те още спят на терена": Бербатов се произнесе дали Юнайтед е в криза, или не


"Те още спят на терена": Бербатов се произнесе дали Юнайтед е в криза, или не
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1454 0

Бившата звезда на Манчестър Юнайтед - Димитър Бербатов, смята, че клубът е в криза. Той не споделя мнението на мениджъра Ерик тен Хаг, че отборът не е в криза, изразено след загубата с 1:3 от Брейтън в пети кръг на Висшата лига.

"Съдейки по резултатите и представянето на терена, мисля, че Юнайтед е в известна криза. Извън терена също има известна криза около продажбата – в един момент се обмисля, в следващия - не. Изглежда никой не знае какво се случва.

Някои казват, че миникризата започна от собствениците, защото те бяха тези, които поставиха основата на всичко, което идва по веригата. Някои хора смятат, че всичко зависи от това какво се случва на терена, от треньорските решения или от играчите. Мисля, че всичко е свързано по някакъв начин.

Най-важното е, че в момента Манчестър Юнайтед все още спят на терена и това го видяхме в мача с Брайтън. Манчестър Юнайтед бяха напълно надиграни и надхитрени, те заслужаваха да загубят. Играта на Брайтън, техните подавания, всичко, което направиха - Юнайтед бе победен на "Олд Трафорд". Беше болезнено за гледане", коментира българинът за букмейкърска къща, с която си сътрудничи. Твърди се, че след мача с Брайтън Тен Хаг е потушил скандал в тима.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички