"Байерн Мюнхен е фаворит за Шампионска лига, но"...Тен Хаг каза как Манчестър Юнайтед може да бие баварците


"Байерн Мюнхен е фаворит за Шампионска лига, но"...Тен Хаг каза как Манчестър Юнайтед може да бие баварците
Снимка: Getty Images

3077 0

Байерн Мюнхен е фаворит не само за спечелване на своята Група "А" в Шампионска лига, но и на целия турнир. Поне така смята треньорът на първия международен съперник на баварците за сезона Манчестър Юнайтед.

Какви са очакванията на "Олд Трафорд"?

Ерик тен Хаг сподели, че той и неговите възпитаници осъзнават сериозния тест, на който ще бъдат подложени. Двата тима излизат лице в лице на "Алианц Арена" в сряда (20.09) от 22:00 часа българско време.

"Абсолютно, смятам, че Байерн Мюнхен е един от фаворитите да спечели Шампионска лига, така че ще трябва да се представим добре там. Мисля обаче, че вече съм казвал какво ни е нужно - трябва ни характер, вяра, издръжливост и отдаденост, абсолютно", коментира нидерландецът пред клубния уебсайт на Юнайтед.

Формата на двата отбора

Грандът от Манчестър разочарова феновете си със старта на новата кампания. Мнозина очакваха сериозен възход, какъвто към момента липсва. Тимът влиза в двубоя на гърба на тежкото поражение с 1:3 от Брайтън в последния кръг във Висшата лига, в която заемат незавидното 13-то място при записани 2 победи и 3 загуби до момента.

Шампионът на Бундеслигата от своя страна започна сезона в първия ешелон на германския футбол със само една грешна стъпка. Баварците постигнаха 3 успеха и 1 реми, които им отреждат втората позиция в таблицата. Първи е Байер Леверкузен със същия брой пунктове на сметката си.

А застрашена ли е работата на Тен Хаг след неубедителния старт на сезона?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички