Героят за Дортмунд Ерлинг Холанд: Мога повече


Героят за Дортмунд Ерлинг Холанд: Мога повече
Снимка: Guliver/GettyImages

3099 0

Безспорно играчът на мача между Борусия Дортмунд и Пари Сен Жермен във вчерашната вечер бе нападателят на домакините Ерлинг Браут Холанд. Норвежкият нападател счупи пореден рекорд в Шампионска лига след двата си гола във вратата на Кейлор Навас вчера.

Норвежкият тийнейджър вече има 11 гола в първите си 7 мача за Борусия Дортмунд след трансфера си в тима от Ред Бул Залцбург през зимата. Освен това той стана футболистът, който най-бързо достига до 10 попадения в турнира. Въпреки това Холанд смята, че това не е неговият максимум и самият играч може още да се подобри. „Радвам се, че спечелих наградата за играч на мача, но смятам, че мога да се справям доста по-добре. Трябва да играя по-добре на това ниво, трябва да работя усърдно, за да се подобря. Резултатът е доста опасен, тъй като ПСЖ са силен отбор и могат да продължат след втория мач“, каза младият норвежец.

Борусия Дортмунд спечели вчерашния сблъсък с 2:1, като единственото попадение за парижани бе дело на Неймар. Реваншът между двата тима е на 11-ти март. А ето какви други рекорди счупи Ерлинг Холанд снощи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички