Холанд обясни защо е предпочел Борусия Дортмунд пред Манчестър Юнайтед


Холанд обясни защо е предпочел Борусия Дортмунд пред Манчестър Юнайтед
Снимка: Guliver/GettyImages

10799 0

Футболистът на Борусия Дортмунд Ерлинг Холанд определи спекулациите, че Манчестър Юнайтед са се отказали от него заради претенции за висока заплата като комични. Норвежкият нападател сподели, че вече е бил решил да се присъедини към немския гранд.

Холанд се присъедини към Дортмунд през миналия месец, като вече има впечатляващите 8 гола за само 270 минути игра. Младият футболист игра под ръководството на настоящия наставник на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер в Мьолде, като казва, че има само уважение към треньора на „червените дявол“. Въпреки това Холанд е счел, че трансфер на „Сигнал Идуна Парк“ е бил правилното решение за неговата кариера. „Оле беше много важен за моето развитие и достигането ми до това, което съм в днешно време. Все пак решихме,че Дортмунд е правилният ход. Що се отнася до големите ми претенции за заплата, това не е вярно. Хората си пишат каквото решат. Трябва да ми го обяснят, ако ме срещнат. Все пак това не е моят фокус“, каза норвежкият футболист.

Тази вечер Борусия Дортмунд подновява битката в Немската Първа Бундеслига. „Жълто-черните“ са домакини на Айнтрахт от 21:30. А ето защо младият норвежец не е доволен от себе си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички