Дори след 4:1 срещу Севиля в Испания: Треньорът на Борусия Дортмунд намери от какво да е недоволен


Дори след 4:1 срещу Севиля в Испания: Треньорът на Борусия Дортмунд намери от какво да е недоволен
Снимка: Getty Images

1173 0

Във вечерта на 5 октомври Борусия Дортмунд разгроми Севиля с 4:1 и то като гост в мач от третия кръг на груповата фаза в Шампионска лига. Немският гранд събра актив от 6 пункта и е на втора позиция в Група "G", а испанците са трети с 1 точка. Толкова има и последният Копенхаген, а Манчестър Сити е лидер с 9.

Поражението доведе до уволнението на треньора на Севиля, а колегата му Един Терзич изненада с коментара си след мача, разкривайки, че има от какво да е недоволен:

"Не съм доволен от това, че ни вкараха гол още в началото на второто полувреме (б.р. - при аванс от 3:0). Позитивното е, че не се стигна до някакъв срив след това. Имахме още енергия и успяхме да задържим преднината си", каза той на пресконференцията си и допълни, че никой не е забравил загубата от Кьолн на 1 октомври:

"Не всичко беше на ниво днес. Не сме забравили какво се случи в събота, но това днес беше двубой от Шампионска лига. Трябваше да дръпнем с 5 точки пред Севиля в групата и успяхме да го направим". За Дортмунд предстои дерби с Байерн Мюнхен (8 октомври), а след това още един мач със Севиля (11 октомври). И в двете срещи Борусия е домакин!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Треньорът на ПСЖ обясни защо е сменил Лионел Меси и поиска от ВАР червен картон за играч на Бенфика!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички