"Може да бъде легенда на Челси" - Греъм Потър предрече бляскаво бъдеще за героя срещу Милан


"Може да бъде легенда на Челси" - Греъм Потър предрече бляскаво бъдеще за героя срещу Милан
Снимка: Getty Images

2068 0

Във вечерта на 5 октомври Челси победи шампиона на Италия - Милан, с класическото 3:0 в среща от третия кръг на груповата фаза в Шампионска лига. "Сините" вече са на втора позиция в Група "Е" с актив от 4 точки, колкото имат и "росонерите". Динамо Загреб е на дъното с 3 пункта, а РБ Залцбург е лидер с 5.

Старши треньорът на лондончани - Греъм Потър, похвали сериозно 22-годишния си защитник Рийс Джеймс, който се отчете с гол и асистеция, предричайки му бляскаво бъдеще на "Стамфорд Бридж":

"Рийс е фантастичен футболист. Той се развива непрекъснато и ще става все по-добър и по-добър. Наистина ми харесва да работя с него. Моята задача е да се опитам да му помогна да разгърне потенциала си, а потенциалът му е такъв, че може да бъде легенда на Челси", отсече наставникът на Челси на пресконференция след двубоя.

"Освен в края на първото полувреме, те нямаха много шансове да вкарат гол и това говори много за това как се защитавахме тази вечер. Момчетата се държаха отговорно и свършиха добра работа. Това е важна победа, но все още има дълъг път в турнира", добави още Потър. През идния уикенд Челси е домакин на Уулвърхемптън (8 октомври, 17:00 ч.), а на 11 октомври е гостуването на Милан от четвъртия кръг в Шампионска лига.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Хосеп Гуардиола разясни защо лиши Ерлинг Холанд от нов хеттрик с екипа на Манчестър Сити!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички