Треньорът на Милан след трите "шамара" от Челси: Мислех, че отборът е готов да изиграе този мач


Треньорът на Милан след трите "шамара" от Челси: Мислех, че отборът е готов да изиграе този мач
Снимка: Getty Images

1306 0

Старши треньорът на Милан - Стефано Пиоли, очаквано не бе доволен от представянето на своите футболисти при загубата от Челси с 0:3 в Шампионска лига и обясни на какво се дължи тя:

"Със сигурност трябваше да се справим по-добре. Не започнахме лошо, но след това загубихме ритъм и допуснахме грешки без дори да ни пресират. Когато правиш такива грешки срещу толкова класен опонент - става доста сложно", заяви той след последния съдийски сигнал на "Стамфорд Бридж" и допълни:

"Няма значение колко футболисти липсват. Мислех, че отборът е готов да изиграе този мач. Знаехме откъде идват опасностите, но продължавахме да губим топката и да грешим пасове, а по този начин освобождавахме големи пространства за Челси".

"Нормално е да има разочарование в отбора. Момчетата са ядосани, че не успяха да се представят по най-добрия начин, но това ще ни мотивира в следващите мачове. Загубите помагат при израстването, трябва да бъдем по-отдадени и по-концентрирани", каза още треньорът на "росонерите". За него предстоят нови два тежки сблъсъка в следващите дни - срещу Ювентус в Серия А (8 октомври) и отново срещу Челси в ШЛ (11 октомври). И в двете срещи Милан е домакин!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Треньорът на ПСЖ обясни защо е сменил Лионел Меси и поиска от ВАР червен картон за играч на Бенфика

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички