Докога Магуайър ще е титуляр в Манчестър Юнайтед? Играчи и фенове са му бесни


Докога Магуайър ще е титуляр в Манчестър Юнайтед? Играчи и фенове са му бесни
Снимка: Getty Images

1851 0

Капитанът на Манчестър Юнайтед Хари Магуайър продължава да е обект на сериозни критики от феновете на тима и футболните анализатори. С изявите си на терена той понякога вбесява дори и своите съотборници. Последният пример е от мача на „червените дяволи“ с Атлетико Мадрид в Шампионска Лига по-рано през седмицата, когато английският национал сериозно вбеси вратаря Давид де Хеа с едно свое отиграване.

При една ситуация в началото на второто полувреме, Магуайър владееше топката в своето наказателно поле, но вместо да комбинира с някой от своите съотборници, той реши да дриблира, което се оказа рисковано, защото бе сериозно притиснат от нападателя на Атлетико Жоао Феликс.

Англичанинът се видя принуден да върне топката към Де Хеа, който я изрита неточно напред. От грешката се възползва Родриго Де Пол, който овладя топката и отправи изстрел, но той бе отразен от испанския вратар на домакините. Последва гневна реакция отстрана на Де Хеа към капитана на Юнайтед.

Хари Магуайър продължава да е твърд титуляр в състава на Ралф Рагник. Германският наставник продължава да гласува доверие на английския централен бранител като партньор на Рафаел Варан, въпреки зачестилите му фрапантни грешки в отбрана. Това вбесява привържениците на Манчестър Юнайтед, според които Магуайър не трябва да има гарантирано титулярно място, въпреки капитанската лента.

Как Мугайър вбеси Де Хеа и почти изби зъбите на Роналдо, вижте в това ВИДЕО!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички