Хари Магуайър вбеси съотборника си Де Хеа с отиграване и почти изби зъбите на Роналдо (ВИДЕО)


Хари Магуайър вбеси съотборника си Де Хеа с отиграване и почти изби зъбите на Роналдо (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2736 0

Набиращият все повече популярност в социалните мрежи с несигурните си изяви защитник и капитан на Манчестър Юнайтед - Хари Магуайър, отново влезе под светлините на прожекторите с изявите си.  

Манчестър изигра слаб мач и заслужено отпадна от надпреварата за Шампионска лига. Освен незадоволителното представяне, най-коментирани бяха няколко спорни съдийски обсъждания, както и капитана на отбора от Манчестър. Хари Магуайър, който показа колебливи изяви, влезе в полезрението на феновете и медиите след поредните си аматьорски грешки.

При наглед спокойна ситуация за отбора на Юнайтед, Магуайър получи топката и имаше опцията да комбинира с петима свои съотборници. Въпреки думите на опитния му партньор в защита Рафаел Варан да разкара топката по крилото, той избра да дриблира с нея, което предизвика дълбока преса от нападателите на Атлетико. След като едва запази топката, най-скъпият защитник върна рисково към своя вратар, който не успя да изчисти добре, а халфът на Атлетико – Родриго, нанесе мощен удар в рамките на вратата.

След отразяването на удара, Де Хеа скочи бесен, а феновете на Юнайтед оглушиха с освирквания.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички