Докато отборът му спешно се нуждае от 2 гола, фен на Челси...бави времето срещу Реал Мадрид (СНИМКА)


Докато отборът му спешно се нуждае от 2 гола, фен на Челси...бави времето срещу Реал Мадрид (СНИМКА)
Снимка: GettyImages

1711 0

Челси не успя да поднесе изненадата в 1/4 финалите на Шампионска лига и заслужено отпадна от първия по сила европейски клубен турнир. Лондончани допуснаха две поражения от Реал Мадрид с по 0:2 и при гостуването си, и в реванша, за да напуснат надпреварата.

Устремът на домакините

Изненадващо или не, "сините" имаха превес в силите през първото полувреме на "Стамфорд Бридж". Възпитаниците на Франк Лампард пропуснаха няколко чисти голови положения, което им изигра лоша шега през втората част от срещата и донесе нови 2 попадения във вратата на Кепа.

Английският гранд все пак можеше да стресне сериозно "кралския клуб", а подемът, който имаше през първите 45 минути, беше сериозен. Вместо да се възползва от това, помагайки всячески на своите любимци, фен на домакините направи точно обратното.

Майтап за сметка на всички

"Син" привърженик обиколи социалните мрежи с проявата си, която озадачи всички, най-вече останалите запалянковци на тима. В изключително напечения двубой, в който отборът на Лампард се нуждаеше спешно от поне 2 попадения, младежът все решение да се пошегува с бившия вратар на лондончани Тибо Куртоа, хвърляйки попадналата в ръцете му топка на страни, вместо да побърза да я върне в игра.

Причината "сините" да отпаднат от надпреварата обаче далеч не е въпросният запалянко, според думите на Франк Лампард.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички