Джорджо Киелини очаква финал Интер - Манчестър Сити в Шампионска лига


Джорджо Киелини очаква финал Интер - Манчестър Сити в Шампионска лига
Снимка: Getty Images

1635 0

Бившият защитник на Ювентус Джорджо Киелини вярва, че Интер има предимство над Милан в очаквания с огромен интерес полуфинал между двата градски съперника в полуфинала в Шампионска лига.

Който и да спечели италианския полуфинал, в мача за трофея ще го очаква силен противник в лицето на Реал Мадрид или Манчестър Сити. Европейският шампион с Италия от 2021-а година вижда Интер като краен победител.

"Дербито на Милано ще бъде един много балансиран полуфинал, но ако трябва да заложа 1 евро, ще го заложа за Интер. Мисля, че "нерадзурите" имат предимство, защото ги виждам по-силни ментално в такъв тип мачове", казва Киелини, който в момента играе за ФК Лос Анджелис в американската Мейджър-лига.

"Моето предвиждане за тазгодишния финал е Интер – Манчестър Сити, добавя бранителят. - Но тук също се движим по ръба на бръснача, защото другите полуфиналисти – Реал Мадрид, са много силни. Никой не може да бъде фаворит срещу Реал Мадрид".

"Но смятам, че Манчестър Сити трябва да играе на финал рано или късно, така че ще взема да заложа още едно евро на финал между Интер и Манчестър Сити", завършва с усмивка опитният футболист, цитиран от Discod. А ето каква е прогнозата на Арсен Венгер за Шампионска лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички