Киелини с позиция кой е виновен за кризата в Ювентус


Киелини с позиция кой е виновен за кризата в Ювентус
Снимка: Getty Images

1376 0

Джорджо Киелини изрази тъгата си от слабия старт на Ювентус за сезона, но не вярва, че треньорът Масимилиано Алегри е виновен изцяло.

„Бианконерите“ претърпяха неприятна загуба с 0:2 от Макаби Хайфа в Шампионска лига. Това остави тима на Алегри на пет точки зад ПСЖ и Бенфика. В момента шансовете италианският тим да излезе от групата изглеждат почти нищожни. Не е по-добре и ситуацията в Серия А, където „бианконерите“ се намират на осмата позиция – с 10 точки зад водещия в класирането Наполи.

Говорейки пред Sky Sports Italia, бившият играч на италианския тим Киелини изрази мнението си за слабия старт на Ювентус през настоящата кампания.

„Съжалявам, че ги виждам с тези проблеми. Няма само един виновен, има много хора, които работят заедно и могат да направят повече. Преживяхме толкова трудни моменти през 2010 година“.

Следващият месец ще бъде ключов за Алегри и Ювентус, като някои предполагат, че италианският треньор може да бъде сменен, ако нещата не започнат да се подобряват през следващите седмици. Паузата за Световното първенство започва на 15 ноември, а "бианконерите" имат да изиграят осем срещи дотогава.

Ако отборът не влезе във форма и не успее да се класира за следващото издание на Шампионска лига, Ювентус рискува да загуби един от най-ценните си играчи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички