Диаш коментира сблъсъка с Кансело и отсече: Очевидно Висшата лига е различна от Бундеслигата


Диаш коментира сблъсъка с Кансело и отсече: Очевидно Висшата лига е различна от Бундеслигата
Снимка: Getty Images

1967 0

Един от големите лидери на Манчестър Сити Рубен Диаш говори на пресконференция преди първия мач от четвъртфиналите в Шампионска лига срещу Байерн Мюнхен. Той коментира и факта, че се изправя срещу Жоао Кансело, който все още е собственост на "гражданите".

"Ще бъде странно, защото неотдавна се борехме заедно, но това е футболът и решения бяха взети. Ще бъде хубаво да играем срещу него и да се видим. Особено след времето ни заедно тук. Изградихме специална връзка и поддържаме контакт, но когато започне мачът - всеки е на неговата страна" - коментира Диаш.

Той отдаде заслуженото на опонента, като отбеляза, че двата колоса се състезават в доста по-различни първенства - английската Висша лига и германската Бундеслига.

"Трябва да сме амбицирани. Мисля, че това ще бъде ключът. Ще бъде балансиран мач, детайлите ще направят разликата. След всичко, което са сторили, знаем, че са много силни. Очевидно е, че Висшата лига е различна от Бундеслигата" - заяви той.

Диаш изрази и мнение, че с треньорската смяна при опонента всичко се променя: "Изведнъж всичко се променя (бел. ред. визира подготовката), това е най-трудното за наваксване. Ще дадем най-доброто, за да сме готови".

На пресконференцията говори и неговият мениджър. Вижте как Гуардиола оправда неуспеха на Сити в Шампионска лига чрез пример за Джордан и НБА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички