"Винаги се усмихва"! Пеп Гуардиола разкри разликата между Лео Меси и Ерлинг Холанд


"Винаги се усмихва"! Пеп Гуардиола разкри разликата между Лео Меси и Ерлинг Холанд
Снимка: Getty Images

13325 0

Треньорът на Манчестър Сити - Пеп Гуардиола, разкри ключовата разлика между неговия възпитаник и голова машина на "гражданите" Ерлинг Холанд и суперзвездата на ПСЖ Лео Меси.

Отново над всички!

Норвежкият ас за пореден път блесна, записвайки 2 гола срещу Саутхямптън в събота. Към момента той има 30 попадения в едва 27 мача в елита и е на само 4 от рекорда за най-много голове в рамките на 1 сезон в първия ешелон на футбола в Англия. Към момента това постижение делят Анди Кол и Алън Шиърър.

Винаги с усмивка!

"Холанд винаги е щастлив, винаги се усмихва. Лионел Меси вкарва 2, но остава малко тъжен, защото не е записал хеттрик. Ерлинг от своя страна е в страхотно настроение през цялото време. Дори при лошите моменти в началото на този сезон, когато хората казваха, че не може да се адаптира, той пристигаше на тренировка с голяма усмивка и поздравяваше всички. Има невероятно влияние, не само на терена", заяви Гуардиола след победата с 4:1 над Саутхямптън и продължи.

"Всеки ден - на тренировки, в съблекалнята. Имам чувството, че е много щастлив с нас. Никога не се оплаква, че е сменен. Уважава ме много. След Бърнли той беше контузен и не можеше да играе срещу Ливърпул. Трябваше да се погрижим за него. 

Той може да бележи важни голове и да печели мачове. Готов е да изиграе 90 минути, но не и при това количество двубои на всеки 3 дни, както и при наличието на друго оръжие като Хулиан Алварес, който е винаги готов. Те са от огромна полза за нас", допълни още специалистът.

Освен с хубавите думи на Гуардиола, Холанд се поздрави и с поредния счупен рекорд след съботния мач.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички