Челси - Борусия Дортмунд по ТВ: Къде да гледаме 1/8-финала от Шампионска лига?


Челси - Борусия Дортмунд по ТВ: Къде да гледаме 1/8-финала от Шампионска лига?
Снимка: Getty Images

3277 0

Английският гранд Челси продължава да кара един от най-тежките си сезони в последните години. На фона на кошмарното представяне във Висшата лига обаче "сините" могат да намерят утеха в Шампионска лига.

За тях предстои мач-реванш от осмифиналната фаза срещу Борусия Дортмунд. Първият сблъсък бе спечелен от германския тим с минималното 1:0. Тогава обаче футболистите на Греъм Потър създадоха куп положения, от които не можаха да се възползват.

Тогава брилянтен индивидуален момент от Адейеми доведе до единствения гол в сблъсъка. Той демонстрира отлична скорост, с която се справи с новото попълнение на Челси Енцо Фернандес, за да завърши прецизно соловата си акция.

Въпросният мач бе и единственият между двата отбора в историята. След него Челси допусна още две поражения (от Саутхемптън и Тотнъм), но сломи Лийдс в най-скорошния си мач. Борусия пък записа победи над Херта, Хофенхайм и РБ Лайпциг.

Реваншът между опонентите е днес (06.03) и ще се състои на "Стамфорд Бридж", като ще започе в 22:00 часа българско време и ще бъде излъчван пряко по "Макс спорт 3". Ще можете да следите Челси - Борусия Дортмунд от Шампионска лига НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички