Чалханоглу: Този сезон доминирахме в големите мачове, ще играем без страх срещу Сити


Чалханоглу: Този сезон доминирахме в големите мачове, ще играем без страх срещу Сити
Снимка: Getty Images

1501 0

Полузащитникът на Интер Хакан Чалханоглу сподели очакванията си от тазвечершния финал в Шампионска лига срещу Манчестър Сити. Турчинът заяви, че не изпитва напрежение преди мача на сезона за "нерадзурите".

"Проучихме съперника. Утре (б.а. днес) ще покажем на какво сме способни. Трябва да играем без страх. Разбираме, че съперникът също възнамерява да даде всичко от себе си. Трябва да покажем от какво сме направени", започна Чалханоглу, цитиран от "ВВС".

"Този сезон доминирахме в големите мачове, така че знаем какво можем и трябва да го направим. Не чувствам напрежение. Натрупах увереност, след като побеждавах други отбори този сезон. Много съм уверен в себе си", продължи халфът.

"Победихме Барселона в груповата фаза. Такива мачове ни дадоха увереност в нашите способности. Мисля да вдигна този трофей. Мислех за това, когато бях дете. Вярвам, че можем да спечелим трофея", завърши футболистът на "нерадзурите". А ето с какви чувства преди финала е Лаутаро Мартинес.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички