Босът на Интер посочи играча, който от лятото е вярвал във финала в Шампионска лига


Босът на Интер посочи играча, който от лятото е вярвал във финала в Шампионска лига
Снимка: Getty Images

1038 0

Президентът на Интер Стивън Жанг коментира класирането на тима на финал в Шампионска лига. Това стана факт след две победи над Милан в полуфиналите - с 2:0 и с 1:0 снощи.

Чувството да си на финал

"Това, разбира се, е голяма радост, защото не всеки сезон стигаш до финал. Тези седем години работа показват, че сме на прав път, че усилията ни се отплащат. Това чувство е трудно да се опише. За да разберете, трябва да го изпитате в атмосферата на "Сан Сиро", започна той, цитиран от "Sportitalia".

Отмъщението

"Но това още не е свършило, защото предстои още един мач. Отмъстихме си за миналата година и за това, което се случи преди 20 години, тази нощ ще я помня до края на живота си. Докато аз съм президент, нашата цел винаги ще бъде да побеждаваме", продължи Жанг.

Единственият в тима, вярвал във финала

"Не очаквах да стигнем до финала, това не се случва всяка година. Единственият, който вярваше във финала на Шампионска лига от началото на сезона, беше Лукаку, и то от лятото. В началото на сезона ми каза: "Президенте, ще стигнем до финал в Шампионска лига". Аз мислех, че той е луд, но ето ни тук".

Бъдещето на Индзаги

"Индзаги? Сега няма причина да сменяме треньора, въобще не сме говорили за това и не го мислим. Готови сме да започнем трети сезон с него", завърши босът на "нерадзурите". А ето какво заяви голмайсторът снощи - Лаутаро Мартинес.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички