Барселона набеляза нападател на Байерн Мюнхен


Барселона набеляза нападател на Байерн Мюнхен
Снимка: Getty Images

2046 0

Испанският колос Барселона инкасира второ поражение от Байерн Мюнхен с 3:0 в групите на Шампионска лига и отпадна от надпреварата, класирайки се единствено за елиминациите на Лига Европа. Каталунците ще трябва да започнат от нулата, както се изрази Шави, за да се завърнат по-силни през следващия сезон.

Промяната на "Камп Ноу" неизменно минава през усилена работа на трансферния пазар - нещо, което куцаше на каталунците в последните години. Това е видно от реализираните трансфери в Барселона, които в по-голямата си част разочароват. Според испанското издание El Nacional, Шави вече е набелязал нападател за атаката си и той е от Байерн Мюнхен.

Барселона ще се опита да вземе офанзивния футболист на баварците Серж Гнабри, който не взе участие във вчерашния двубой на "Алианц Арена". Бившият футболист на Арсенал има проблем с адукторите, поради което не бе на разположение на наставника Юлиан Нагелсман. Той обаче е сред най-важните играчи на Байерн и се е доказал като отличен реализатор.

Шави харесва играта на Гнабри и ще се опита да го привлече на "Камп Ноу". Самият германец е готов за промяна в кариерата си и би обмислил евентуално предложение от страна на Барселона. Наскоро се появи информация, че Барселона може да загуби Усман Дембеле, който иска да напусне клуба в посока Висшата лига.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички