Атлетико (Мадрид) - Манчестър Сити по ТВ: Къде да гледаме сблъсъка в Шампионска лига?


Атлетико (Мадрид) - Манчестър Сити по ТВ: Къде да гледаме сблъсъка в Шампионска лига?
Снимка: Getty Images

2226 0

Тази вечер от 22,00 часа Атлетико (Мадрид) посреща Манчестър Сити в четвъртфинален мач реванш в Шампионска лига. В Мадрид испанският клуб ще се опита да заличи пасива си от един гол от първия двубой на "Етихад", спечелен от "гражданите" с 1:0.

Тъй като в евротурнирите вече не се зачита правилото за гол на чужд терен, то играчите на Хосеп Гуардиола не могат да разчитат един гол на "Уанда Метрополитано" да им реши мача. През миналия сезон Сити достигна финала в Шампионска лига, докато "дюшекчиите" за последно са играли полуфинал в най-престижния европейски клубен турнир през 2017.

Под въпрос или аут за мача за Диего Симеоне са Ектор Ерера и Хосе Хименес. Колегата му Хосеп Гуардиола тази вечер не може да разчита на Жезус и Палмър.

Атлетико спечели 12 и загуби 11 двумачови двубои в европейските турнири след поражение в гостуване в първия. Сити спечели шест от осемте си домакински мача в плейофите на тези турнири. Двубоят Атлетико (Мадрид) - Манчестър Сити ще бъде предаван пряко по bTV Action, можете да го следите НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички