Ас на Ливърпул: Обратът срещу Реал е възможен, помним какво стана с Барселона


Ас на Ливърпул: Обратът срещу Реал е възможен, помним какво стана с Барселона
Снимка: Getty Images

1608 0

Полузащитникът на Ливърпул Фабиньо изрази вяра, че отборът му може да се справи с трудната си задача в Шампионска лига. Тази вечер мърсисайдци гостуват на Реал Мадрид в осминафинален мач реванш, след като в първия двубой загубиха с 2:5.

"Трябва да запазим хладнокръвие. Ще направим всичко възможно, за да се насладим на мача, ще видим дали можем да стигнем до продължения или дори да отбележим повече и да елиминираме Реал Мадрид. Наистина е трудно, но трябва да играем умно", каза футболистът, цитиран от сайта на УЕФА.

"Винисиус? Той кара невероятно време в кариерата си. Вини е един от основните играчи в Реал Мадрид. В първия мач той показа защо е на такова ниво, особено при първия гол. Спирането му е трудна задача.

Реал надушва миризмата на кръв. Ако им дадете възможност, те ще тръгнат в атака и ще вкарат. Това видяхме в първия мач. Трябва да се поучим от това и да се опитаме да играем по-малко открито.

Сега няма какво да губим. Всички чакат победа и преминаване по-напред от Реал Мадрид. Но ние носим отговорност, ние играем за Ливърпул. Този отбор и тези футболисти имат добър опит, например с Барселона през 2019 година, когато успяхме да променим изхода на конфронтацията. Знаем, че това е възможно", допълни бразилецът.

Междувременно, стана ясно, че освен, че изостава в резултата сериозно, Ливърпул има и кадрови проблеми за реванша с Реал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички