Роналдо и Фабиньо: 15 двойки футболисти, за които не знаете, че са били съотборници (СНИМКИ)


Роналдо и Фабиньо: 15 двойки футболисти, за които не знаете, че са били съотборници (СНИМКИ)
Снимка: колаж: SportLive; снимки: Getty Images

2636 0

В този материал ще прочетете 15 двойки футболисти, като за някои от тях няма да повярвате, че някога са били съотборници. Представяме ви техните имена и отборите, в които са се засичали:

Адел Таарабт и Кака

- Винаги ще помним онзи велик сезон на Таарабт с КПР, когато бе един от най-добрите в света. Макар и за кратко. Малцина знаят, че всъщност той е играл с Кака в Милан през 2014 година.

Хюн Мин Сон и Рууд ван Нистелрой

- Атакуващият футболист на Тотнъм играе в различна ера в сравнение с бившия нападател на Манчестър Юнайтед, но въпреки това двамата се засичат и дори играят заедно четири мача за Хамбургер през сезон 2010/11.

Пеп Гуардиола и Франчесто Тоти

- Имайки предвид факта, че Тоти е всеизвестен със своята лоялност към Рома - едва ли е изненада за някого, че двамата са се засекли именно при "вълците". Там Гуардиола прекара известно време към края на кариерата си.

Яя Туре и Ривалдо

- Не, двамата не са се засичали в Барселона, въпреки че са носили фланелката на каталунците. Те играят заедно в Олимпиакос около 2006 година. Участват заедно в цели 20 срещи.

Джейми Варди и Хари Кейн

- Макар и още след като Лестър стана шампион да се заговори много за този факт - няма как и той да не попадне в тази класация. Тяхна снимка от резервната скамейка също става емблематична.

Уилфред Заха и Едгар Дейвис

- Оказва се, че двамата са заедно в Кристъл Палас през сезон 2010/11. Сами преценете кой факт е по-труден за възприемане - че Заха е играл преди 12 години, или че Дейвис все още е играел преди 12 години.

Серхио Агуеро и Давид де Хеа

- Въпреки че през по-голямата част от кариерите и на двамата те са съперници (Манчестър Сити срещу Манчестър Юнайтед), то в Атлетико Мадрид са съотборници за цели две години.

Кристиано Роналдо и Фабиньо

- Фабиньо никога не е имал особено късмет в Реал Мадрид. Едва ли са много тези, които помнят единствения мач, в който той е бил на терена с Кристиано Роналдо за "кралския клуб".

Дейвид Мойс и Дейвид Бекъм

- Това звучи още по-налудничаво. Бекъм е под наем в Престън от Манчестър Юнайтед през сезон 1994/45. Тогава се засича с ветерана и централен защитник в тима МОйс, чиято кариера е към края.

Дмитри Пайе и Джо Коул

- Най-логичният отговор е да са се засекли в Уест Хям, но той не би бил верен. Двамата играят заедно за Лил.

Роналдиньо и Маурисио Почетино

- Мнозина забравят, че Почетино имаше достойна и никак не лоша кариера. През 1999 година в ПСЖ играе заедно с Роналдиньо и Джей-Джей Окоча.

Мануел Нойер и Раул

- Кариерата на Раул дойде към своя край в Шалке 04. Тогава пък Мануел Нойер тепърва започваше да гради себе си до това, което представлява днес.

Дани Алвеш и Серхио Рамос

- Тук не е толкова трудно да се досетим, че двамата се засичат в Севиля в началото на 21-ви век. Трябва да отбележим, че и двамата имат престой във френския ПСЖ, но там не са били по едно и също време.

Радамел Фалкао и Алексис Санчес

- Преди и двамата да се озоват в испанската Ла Лига - те играят за Ривър Плейт. А техен треньор е... Диего Симеоне - сегашният наставник на Атлетико Мадрид.

Роберто Манчини и Роби Савидж

Престоят на Манчини в Лестър е един от най-малко популярните отдавания под наем в историята. Особено когато се има предвид, че всъщност играе със Савидж за пет мача през 2001 година.

Класацията е на британското издание Givemesport.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички