Проблем за Клоп: Важни халфове на Ливърпул не тренираха преди Реал


Проблем за Клоп: Важни халфове на Ливърпул не тренираха преди Реал
Снимка: Getty Images

1881 0

Един от най-важните футболисти в атакуващ план за Ливърпул и Юрген Клоп - Луиас Диас, продължава със своето възстановяване. В лагера на мърсисайдци са обнадеждени от добрите новини около колумбиеца.

Повод за притеснение за Юрген Клоп обаче е фактът, че двама от важните му халфове не тренираха преди реванша с Реал Мадрид в Шампионска лига. Става въпрос за капитана Джордан Хендерсън и за каращия чудесен сезон Стефан Байчетич.

Първият бе резерва срещу Борнемут и въпреки че се появи от пейката в игра, Клоп сподели впоследствие, че английският полузащитник е имал лека настинка.

Той обаче не бе на тренировката преди отпътуването към Мадрид. Това важи и за Байчетич, информира Liverpoolecho. Тиаго Алкантара пък остава аут, докато Джо Гомес може да се завърне след травмата си.

Двата колоса на европейския футбол излизат един срещу друг в сряда, 15-и март, в осминафинален мач-реванш, след като първата среща завърши при 5:2 за испанците. Ще можете да следите реванша в Шампионска лига Реал Мадрид - Ливърпул НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички