Артета горд: Малцина за последното десетилетие победиха Севиля у дома


Артета горд: Малцина за последното десетилетие победиха Севиля у дома
Снимка: Getty Images

1066 0

Мениджърът на Арсенал - Микел Артета, похвали своя тим след успеха над Севиля в трети кръг от груповата фаза в Шампионска лига.

"Много съм щастлив да спечеля тук. През последните десет години малцина в Европа успяват да направят това, но ние го направихме. Много ми хареса отборът, особено в първите 60-65 минути, защото играхме така, както искахме.

След като поведохме с 2:0, трябваше да вкараме трети гол и имахме възможност, но не го направихме. От една страна, те отбелязаха при първия си шанс, но от друга, те имат голям опит и вяра в това, че могат да постигнат успех в мача", започна той пред "TNT Sports".

"В такива мачове се нуждаеш от магически моменти и големи играчи, които да се намесят и да ги създадат. Жезус усети дискмофорт в сухожилието и веднага поиска да го сменим. Това не е добра новина, защото той не е от онези, които постъпват така. Ще трябва да изчакаме и да видим какво ще се случи през следващите няколко дни", каза още испанецът.

"Когато става въпрос за опит и извлечени от него поуки, то когато губите, се учите много повече, отколкото когато побеждавате. Срещу Ланс отборът беше съвсем различен, имаше моменти, в които доминирахме", завърши Артета. А ето кой, според него, е виновен за загубената титла от Арсенал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички