От Мадрид са бесни на съдията: Той беше най-полезният играч в мача, отново нарани Реал (ВИДЕО)


От Мадрид са бесни на съдията: Той беше най-полезният играч в мача, отново нарани Реал (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1786 0

Едва ли ще е преувеличено да се каже, че всички, свързани с Реал Мадрид, са бесни от съдийското представяне на Рикардо Де Бургос Бенгоетчеа по време на съботното равенство 1:1 със Севиля на "Рамон Санчес-Писхуан".

Лидерите в лигата никак не са доволни, че им бяха отменени два гола в началните 10 минути на мача, което можеше напълно да промени хода на мача срещу Севиля. Карло Анчелоти успя да си спести критиките, но телевизията на Реал Мадрид не го направи, а вместо това отправи пълна критика към съдията.

"Случилото се днес е социологически скандал. "Играч на мача" отива при Рикардо Де Бургос Бенгоетчеа . Той си е свършил работата перфектно. Убеден съм, че Медина Канталехо и Клос Гомес ще го поздравят", заяви журналистът от клубната медия Хесус Алкайде.


И двата гола са редовни според Реал Мадрид

Мадридчани вярват, че голът на Федерико Валверде в 4-та минута, който беше отменен от VAR, трябваше да остане в сила. Това е така зарад снимка, която се появи от трибуните, показваща Джуд Белингам в позиция на игра, а не в засада. "Никой не протестира и никой от Севиля не вдига ръка. Недопустимо е провеждането на мача да не ви дава нито един образ, в който да се усеща засадата. Винаги, когато Реал Мадрид е ощетен от действия от този вид, това се случва".

Телевизията на Реал Мадрид също беше бясна заради отменения гол на Белингам няколко минути по-късно, който беше отменен заради фаул срещу Лукас Окампос при надграждането.

"Това е мач, който може да бъде разбран, ако погледнете рекорда на Де Бургос Бенгоетчеа срещу Реал Мадрид. Той продължава да разширява рекорда си, когато съдийства на нашия отбор. В първите осем минути ни бяха отменени два гола. Де Бургос Бенгоетчеа отново нарани Реал Мадрид". Точно два дни преди двубоя от "Бернабеу" публикуваха видео със спорни отсъждания от предишни мачове.

А Винисиус отново бе замесен в расистки скандал, като Севиля изгони фен по време на мача.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички