Английска легенда за скубането на Грийлиш от Савич: По-скоро е забавно


Английска легенда за скубането на Грийлиш от Савич: По-скоро е забавно
Снимка: Getty Images

2197 0

Бившият защитник на Ливърпул Джейми Карагър определи като лицемерие критиките към треньора на Атлетико (Мадрид) Диего Симеоне. Неговият тим не успя да победи Манчестър Сити в ч/4-финалите на Шампионска лига и отпадна след 0:1 в първия мач и 0:0 във втория.

В края на реванша между двата отбора възникна сблъсък, в хода на който защитникът на "дюшекчиите" Стефан Савич хвана за косата Джак Грийлиш от състава на "гражданите".

"Симеоне гарантира шоу. Независимо дали отборът му печели, или губи, след мача има много разговори. Критиката срещу него и отбора му сега мирише на лицемерие. Защо хората искат да направят футбола стерилен? В хода на развитието му играчите стават все по-бранещи се и шокиращите, отвратителни нарушения все по-често се наказват бързо и строго. С толкова много камери и съдии няма много неща, с които може да Ви се размине", анализира футболният коментатор.

"Признавам, че фактът, че Джак Грийлиш беше дърпан за косата по-скоро ме забавлява, отколкото възмущава. Не искам да кажа, че одобрявам такова поведение, но едва ли можем да го наречем престъпление против футбола", категоричен бе Карагър. А ето какво е провокирало мелето, според Коке от Атлетико. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички