ВИДЕО: Защо Меси побесня и нарече Джейми Карагър "магаре"?


ВИДЕО: Защо Меси побесня и нарече Джейми Карагър "магаре"?
Снимка: Getty Images

5293 0

Легендата на Ливърпул Джейми Карагър, който работи като коментатор за Sky Sports, разказа за интересен чат, който е имал с носителя на "Златната топка" Лионел Меси в Instagram. Аржентинската суперзвезда се е подразнил на британеца и го е нарекъл "магаре".

"Ние не включихме нито Меси, нито Роналдо в отбора на годината. Винаги съм бил за Меси и не смятах, че Роналдо е страхотно попълнение за Юнайтед. И също така казах, посочвайки Лео като пример, че не мисля, че той е отличен трансфер за ПСЖ. Това се случи в ефира на предаването "Monday Night Football", заяви бившият защитник в ефира на телевизията.

"И после получих съобщение в Instagram от самия Меси. Няма да покажа чата в Insta, но основно Лео ме нарече "магаре". Той е гледал "Monday Night Football", така че се надявам да гледа и "Friday Night Football", допълни Карагър.

"Лионел, много те харесвам, ти си най-добрият футболист в историята. В сравнение с теб аз съм магаре, признавам. Но не мога да те сложа в отбора на годината. Ти не игра достатъчно добре, дори ако лятото победи на Копа Америка. Това не е достатъчно, за да извадя от състава моя любимец Мо Салах", завърши британецът. Ето какво предупреждение отправи Карагър към собствениците на Ливърпул. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички