Андрес Иниеста си спомни ужаса с Байерн Мюнхен: Беше мъчение, чувствах се ужасно


Андрес Иниеста си спомни ужаса с Байерн Мюнхен: Беше мъчение, чувствах се ужасно
Снимка: Getty Images

1596 0

Легендата на Барселона - Андрес Иниеста, призна, че е бил съкрушен от ужасяващата загуба на каталунците от Байерн Мюнхен преди няколко години.

"Лос кулес" записаха една от най-срамните страници в историята си през сезон 2019-20 г. Тогава, на 1/4 финалите в Шампионска лига, те губят с резултат 2:8 от германския гранд.

Този двубой със сигурност ще остане завинаги в съзнанието на феновете на Барселона. Към това мнение се присъединява и Иниеста, който сподели болката от видяното тогава.

"Чувстваш се зле, виждайки съотборниците и отбора си да се мъчат, когато нещата не вървят добре. Знаеш, че на тези вътре им е най-тежко, но на тези отстрани също, по различен начин", коментира двукратният носител на требъл пред "The Athletic". 

Той обърна специално внимание на бившия си съотборник Жерар Пике. Във въпросния двубой испанецът бе неузнаваем, а само преди месеци, в началото на ноември, той прекрати кариерата си с каталунците.

"Ако успееш да намериш онзи баланс, за който говорим и едното нещо не пречи на другото, то е винаги добре дошло, въпреки че работата на елитен играч изисква да се фокусираш изцяло върху футбола. Хората намират начин да комбинират нещата, но всеки трябва да знае къде са границите", допълни той, имайки предвид бизнес кариерата, която Пике стартира преди да приключи с футбола.

Ето коя звезда на Барселона може да се озове при Кристиано Роналдо в Ал Насър

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички