"Винаги ще бъде моят дом" - национал на Испания намекна, че му се иска да се завърне в Барселона


"Винаги ще бъде моят дом" - национал на Испания намекна, че му се иска да се завърне в Барселона
Снимка: Getty Images

1451 0

Юношата на Еспаньол и Барселона и настоящ футболист на немския РБ Лайпциг - Дани Олмо, даде интервю пред "Bild", в което не скри, че се надява един ден да се завърне в Испания и заяви, че "Камп Ноу" винаги ще бъде неговият дом.

24-годишният атакуващ халф напусна Каталуния през лятото на 2014-та и игра за Динамо Загреб до началото на 2020-та, преди да бъде забелязан от "биковете" и да бъде привлечен срещу 29 милиона евро (по данни от "Transfermarkt").

"Имам договор до лятото на 2024 година. На този етап не мисля за трансфери, а само за следващите мачове. Имаме три турнира, в които участваме. Нещата във футбола в днешно време се развиват много бързо и могат да се променят по всяко време. Имам съветник, който се грижи за тези работи - аз съм фокусиран единствено върху футбола", обясни националът на Испания пред изданието и все пак допълни:

"Искам да се върна в Испания по някое време, би било чудесно. Семейството и приятелите ми живеят там. Най-важното за мен е да съм в клуб, в който се чувствам обичан и ценен. Точно както е тук в Лайпциг сега. Прекарах 6 години в Барселона, когато бях малък. Винаги ще бъде моят дом. Много от съотборниците ми в националния отбор играят там...".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Манчестър Сити спазари 20-годишен халф от Аржентина за 8 милиона долара (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички