Шави Ернандес: Гави и Педри са по-добри от мен и Иниеста


Шави Ернандес: Гави и Педри са по-добри от мен и Иниеста
Снимка: Getty Images / колаж на SportLive

2807 0

Наставникът на Барселона Шави Ернандес направи любопитен коментар за младото дуо на каталунците Педри и Гави. Бившият халф смята, че Педри и Гави са по-добри от него и Андрес Иниеста, когато са били на техните години.

Гави и Педри са определяни като едни от най-просперитетните футболисти в света, а Шави смята, че те се развиват дори по-успешно, отколкото легендарното му партньорство с Иниеста, превърнало се в едно от най-добрите във футбола въобще.

"Когато аз бях на 20 години и Иниеста беше на 20 години, не мисля, че сме били на нивото на Гави и Педри. Те са по-добри от нас", категоричен бе Шави пред Barca TV.

Комплиментът на Шави е голям, но Педри и Гави тепърва ще трябва да се доказват на "Камп Ноу" в опит да се доближат до успехите на своите предшественици. Наскоро пък Педри постави Шави и Иниеста в идеалните си 11, като включи и легенда на Реал Мадрид (подробности четете в линка).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички