Юрген Клоп изненада с коментара си за жребия в Шампионска лига


Юрген Клоп изненада с коментара си за жребия в Шампионска лига
Снимка: Guliver/GettyImages

2862 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп коментира жребия за 1/4-финалите в Шампионска лига, който отреди мърсисайдци да се изправят срещу Порто. Освен това Клоп разкри, че капитанът на Ливърпул Джордан Хендерсън няма да вземе участие при гостуването на Фулъм заради травма на глезена.

"Падна се Порто, срещу който вече играхме и знаем колко добър може да бъде. Крайният резултат от онези мачове в крайна сметка беше странен – много добър за нас, разбира се, но пак си беше странно. В ответната среща видяхме характера на Порто и качеството, с което разполагат. Много далеч съм от мисълта, че това е бил най-добрият вариант, защото това не е така.

Става дума за жребий, трябва да се подготвим за този противник и ще мислим само върху това, когато подготовката ни започне. Порто не бяха в моя списък с желания, но сега са наш противник. Така стоят нещата и ще трябва да играем с тях", заяви Клоп.

"Сигурни сме, че травмата на Хендо не е лека и ще го остави извън състава за гостуването на Фулъм. Международната пауза ще бъде достатъчно дълга, за да може той да се възстанови напълно. Той има лек проблем в глезена, но ще се оправи. Това, че Сити има мач в аванс, не е от значение. Ние просто искаме да спечелим нашия двубой през уикенда. Двубоят в аванс на Сити е срещу Юнайтед и това няма да е лесен мач, но ние трябва да се концентрираме само и единствено върху това да печелим своите срещи. За нас е без значение дали сме пред или зад тях в класирането от чисто психологическа гледна точка, а това да сме фокусирани върху това, което ни предстои. До края на сезона, нека се концентрираме върху това да играем футбол“, сподели още мениджърът на мърсисайдци.

А кой би бил съперникът на Ливърпул на полуфиналите в Шампионска лига, ако отстрани Порто - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички