ВИДЕО: Реакцията на Де Йонг в момента, в който научи, че Аякс отпада от Шампионска лига


ВИДЕО: Реакцията на Де Йонг в момента, в който научи, че Аякс отпада от Шампионска лига
Снимка: Guliver/GettyImages

1687 0

Звездата на Френки де Йонг засия ярко през миналия сезон, когато с негова помощ Аякс стигна до требъл в Холандия и полуфинал в Шампионска лига с изключително атрактивна игра. Нещо повече  - "лъвовете" бяха на секунди от класирането си за финал, но Лукас Моура попари мечтите им с гол в последната секунда на мача. 

Този сезон вече е зад гърба на младия холандец, който за кратък период се превърна в интегрална част от селекцията на Барселона. Де Йонг бързо се утвърди като титуляр в селекцията на "блауграна" и, въпреки че не играе на любимата си позиция пред отбраната, халфът се представя на ниво във всеки мач. Той обаче очевидно не е забравил откъде е тръгнал и все още с интерес следи всичко случващо се около Аякс. 

След вчерашната победа на Барселона над Интер на "Сан Сиро", докато каталунците се поздравяваха за успеха, на стадиона бяха изписани резултатите от останалите мачове, включително поражението на Аякс от Валенсия. В този момент Де Йонг ясно осъзна, че бившият му тим отпада от надпреварата, а реакцията на младока казва достатъчно за любовта му към "лъвовете": 

Преди известно време младокът беше разпитван за преминаването си на "Камп Ноу", като Френки Де Йонг разкри за преговори с няколко именити клуба и причината да избере именно Барселона (подробности четете в тази статия)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички